Close

2018 WORDT VAN ONS

Een jaar vol veranderingen…

Voornemens beginnen altijd met de pieken en dalen van het afgelopen jaar.

Het eerste jaar van PIER31.

Toen op de eerste dag de deuren open gingen van mijn mooie interieurwinkel aan de Piushaven in Tilburg was ik totaal blown-away van de reacties en de successen die daarop volgde. De maanden vlogen voorbij, hup de zomer in…

Ik was zo blij en enthousiast over alle positieve reacties van al mijn klanten dat ik dit graag wilde gaan delen met een ‘breder’ publiek ofterwijl: de Swanmarket.

Diverse Zondagochtenden de hele auto vol geladen en onderweg naar Utrecht, Antwerpen, Rotterdam, en alle andere plaatsen die het concept van PIER31 mochten gaan ontmoeten. Iedere editie was een nog groter succes dan de keer daarvoor, kippenvel iedere keer op de weg terug naar huis inclusief een lege auto.

Op de markten door het hele land, kregen wij steeds de vraag ‘hebben jullie ook een webshop?!” Shit, nee. Die hebben wij eigenlijk helemaal niet. Totaal niet aan gedacht en ook totaal geen ervaring met de computer, apart van: internet, email en Photoshop.

Na een aantal maanden zweten, You-tube’en, fotograferen, en vierkanten ogen krijgen was hij daar dan: Onze webshop. Gek dat je zo trots kunt zijn op iets dat in principe gewoon in de lucht hangt toch? Misschien is de trots meer gebaseerd op het feit dat je dan denkt het niet te kunnen, er toch voor gaat en uiteindelijk beter is dan jezelf verwacht had: jezelf overtreffen dus. Kritische note: dit was nooit gelukt zonder mijn top stagiaire Iris die niet eens weet wat het woord ‘rendabel’ wil zeggen ;- ) Anyhow, de webshop… hij was er, werkte en deed precies wat wij wilden. Ofja, eigenlijk meer zelfs. De bestellingen stroomde binnen. Yes!

Oké, even de optelling in mijn hoofd; winkel: check, webshop: check, Swanmarkten: check. Het laatste en belangrijkste puntje: interieurstyling.

Waarvoor ik gestudeerd heb, waarmee ik iemand heel blij maak en mezelf ook gelukkig bij voel: het stylen van iemands huis, kantoor, kinderkamer of noem het maar op. Ik had mijn eerste stylingsopdracht twee weken na het openen van PIER31 al binnen. Het was een kleine opdracht, maar goed om mee te beginnen dacht ik. Hup; mijn potloden, markers, Pinterest en de populaire woonbladen voor de dag want ik ga er helemaal voor. De kleine opdrachten werden al snel groter en momenteel ben ik bezig met een compleet huis. Hoe gaaf!?

Oké, weer even een optelling in mijn hoofd: winkel: check, webshop: check, swanmarkten: check. Interieurstyling: check. Genoeg tijd voor mijzelf, mijn man, mijn zoontje en meisje in mijn buik: ehhh check?? Nee. 2018 moet anders worden.

Afgelopen jaar was geweldig; zakelijk zowel privé. Ik ben met mijn man samen gaan wonen in ons droomhuis, heb mijn winkel gestart, ons zoontje is 1 jaar geworden, de webshop ging online, mijn interieuropdrachten stromen binnen, zwanger geworden van ons meisje dat in mei bij ons zal zijn en ik heb totaal geen tijd meer om alles te kunnen combineren door de successen.

Oké, dat laatste is misschien wat minder ‘geweldig’, maar daarin gaat verandering komen. Per 1 februari ga ik de openingstijden van mijn interieurwinkel beperken tot 4x per jaar een twee weken durende POP-UP STORE. Dit samen met de bekende fashion pop up: POP UP PARIS. Er gaan momenteel net zoveel vragen door jullie hoofd als door mijn hoofd, maar ik zal het even op een rijtje zetten:

Webshop: check
Swanmarkten: check
Interieurstyling: check
Interieur Pop-up Store: check

(voor alle cadeaubonnen, dit is ook het rijtje waar deze ingeleverd kunnen worden;-))
Verdere informatie over het inleveren van jou cadeaubon, vind je hier.

Deze ‘goede voornemens van 2018’ zullen in gaan vanaf 1 februari. De eerste Pop-up zal midden Maart plaats nemen bij PIER31 en 25februari staan we alweer op de Swanmarket in Rotterdam. Heel lang zal je ons dus (fysiek) niet moeten missen.

Wat een verandering he? Een jaar geleden had ik ook nooit gedacht dat ik tot dit besluit zou komen, maar als ik wil pieken op ieder vlak zal ik toch keuzes moeten maken. Deze keuze is gemaakt met mijn hart. Ik heb gekozen voor de belangrijkste prioriteiten in mijn leven, wat hopelijk bij iedereen op nummer een staat: mijn gezin. Ik kijk met een glimlach terug op 2017 en met een nog bredere glimlach ga ik 2018 te gemoed. Samen met jullie en het nieuwe concept van PIER31.

Ik hoop dat jullie mij begrijpen en ik hoop ook dat jullie dezelfde keuzes zouden gemaakt hebben. Laten we proosten op een mooi 2018, met nog mooiere herinneringen. Ik hoop jullie allemaal komende maand nog te zien, en anders half Maart tijdens PIER31 eerste POP UP!

Liefs,

Seida Heijmans – PIER31