Close
Wat is PIER31 eigenlijk?

PIER31 is een webshop gespecialiseerd in huisaccessoires met een knipoog. Wat wij daar mee bedoelen is dat het geen standaard producten zijn die wij verkopen, nee… het is juist zo dat ons assortiment heel nauwkeurig is uitgekozen zodat het precies in onze stijl valt. Veel van onze producten zijn gemaakt door jonge designers, zelf gemaakt door het team van PIER31 of afstudeerprojecten. Doordat PIER31 alle interieurtrends nauwlettend in de gaten houdt en daar in mee gaat, varieert ons assortiment regelmatig. 

Deze eenmanszaak is gevestigd in een opkomend en creatief gebied binnen Tilburg: De Piushaven. Hier vindt ook 4x per jaar onze POP UP STORE plaats in samenwerking met POP UP PARIS. Dit is een twee weken durende POP UP STORE met fashion, interieur, plants and more… Check bij “agenda” even wanneer de volgende editie gepland staat en zet hem alvast in je agenda! 

Naast dat PIER31 hele verfrissende en nieuwe concepten heeft, blijven wij op zoek naar nieuwe producten en/of nieuwe designers. Heb jij een goede tip voor ons? Wij zien je mail graag verschijnen! (info@pier31.nl)

Onze merken
 • Birami 
 • Assembli
 • Bloomer
 • Roosmarijn Knijenburg
 • Karlsson
 • Crazy plantlady
 • Present time
 • ROOM21
 • Ufora
 • Alijt
 • STUDIOSTATIONARY
Wie zat er achter PIER31?

Mijn naam is Seida Heijmans, interieurstyliste en in 2014 afgestudeerd aan de studie ‘vormgeving, ruimtelijke presentatie en communicatie’. Net zo als alle andere creatievelingen was ik van kinds af aan al druk in de weer met eigen ‘projectjes’. Heerlijk dat bedenken, uitvoeren en dan maar hopen dat het wordt wat je voor ogen had.

Ik kom uit een heel gezellig gezin met twee grote broers en een zusje. Sinds 2016 heb ik mijn eigen gezin gestart toen mijn zoontje Beuk in oktober 2016 geboren werd, waar twee jaar later zijn zusje Nijn aan toegevoegd werd. 

Naast creatief  bezig zijn, houd ik ook heel erg van reizen, een mooie wandeling, een goed boek of een lekker wijntje met vriendinnen. Ik ben een dierenvriend, gek op design en soms wat te enthousiast. Ik ben begonnen met PIER31, omdat ik mensen wil helpen hun creativiteit te kunnen uiten in hun interieur. 

Mocht je nu nog een brandende vraag hebben, mailen mag altijd: seida@pier31.nl 

Benieuwd waar ik nu druk mee ben, check mijn LinkedIn:

LinkedIn
SEIDA

Crowd funding campagne 2016

Weetje: wist je dat PIER31 is kunnen ontstaan door de hulp van 100 mensen!?

Wat is crowd funding?

Crowdfunding (ook wel publieksfinanciering genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen, met crowdfunding wordt dat gedaan door een online platform waar iedereen kan investeren, al vanaf €100! 

De behaalde financiering van € 24.500,- is benodigd voor het opstarten van de winkel. De investering heeft betrekking op de verbouwing van het pand en het interieur. Wil je meer weten of was jij een van de trouwe investeerders die in ons geïnvesteerd heeft? Wij zouden jou graag persoonlijk willen bedanken en vragen dan ook om alsjeblieft contact met ons op te nemen via info@pier31.nl 

Waarom een crowd funding via www.geldvoorelkaar.nl?

Allereerst vind ik crowdfunding überhaupt een hele mooie uitkomst om financieringen rond te krijgen. Het is niet een onpersoonlijke bank die ik om hulp vraag, nee, het geeft al mijn vrienden en kennissen een kans om deel uit te kunnen maken van het verwezenlijken van mijn dromen.

Het mooie aan crowdfunding is ook dat het online is, zodat je op alle social media kanalen kunt laten zien waar je mee bezig bent en zo naamsbekendheid kunt opbouwen. Een echte win-win situatie dus. Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn crowd funding zó snel is volgelopen. Zou jij ook graag willen crowd-funden? Hier onder vertel ik je precies welke ‘mannetjes’ mij geholpen hebben. Nog meer vragen? Je kunt altijd contact opnemen via email: seida@pier31.nl

Denk je aan een eigen crowed funding? Dit zijn onze stappen:

Adviseur
Dikke shoot-out naar Niels van stapelfinancieren, want hij heeft ons precies verteld wat ik moet doen om mijn crowdfunding te beginnen. 
Lets start here!
Crowd funding website

Via de website www.geldvoorelkaar.nl is mijn campagne online gekomen. Je hebt een hele lijst aan voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Go ONLINE!
Presentatie

Last but not least. Daniek heeft dit super filmpje gemaakt voor mij, zodat ik op mijn eigen manier kon laten zien wat PIER31 precies inhoudt. 

CONTACT DANIEK!