Close

INTERIEURSTYLING

PIER31 helpt jou graag mee met het creëren van jouw droomhuis.
Kom je er maar niet uit wat je nu precies mist of welke kant je met jouw interieur in wilt? Wij zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van jouw woonwensen. Gaat het nu om een heel huis, kamer of hoek; niets is onmogelijk. Wij passen de woning zo aan, zodat jij je er helemaal thuis voelt.

Hoe gaat het te werk?

Wij komen graag bij jou/jullie langs om te bespreken wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan maken wij wat foto’s en gaan aan de slag. Zo maken wij een sfeerbeeld, plattegrond en interieurtekeningen waarvan wij denken dat dit helemaal is wat jij/jullie willen of juist missen in de ruimte. 

Tijdens de ‘presenteer-afspraak’ wordt ook de offerte besproken (geheel vrijblijvend) en mogen alle gedachten, ideeën en/of opmerkingen vrijuit worden geuit en gaan wij weer terug aan de slag om de punten op de i te zetten zodat het helemaal naar wens is.

Wij snappen heel goed dat er verschillende stylen kunnen zijn in een huis, of juist verschillende meningen van wat iemand zijn smaak is. Wij zijn geen relatietherapeut, maar helpen jullie in deze wel heel graag met een mooie samenhang van verschillende stylen/meningen.

Nog een belangrijk kopje: wat kost het?

Omdat wij iedereen graag willen helpen, hebben wij er voor gekozen om een ‘start-tarief’ te gebruiken op basis van de aantal vierkante meters. Dit ‘start-tarief’ is inclusief tekeningen en sfeerbeeld.

Ruimte onder de 10 vierkante meter is het starttarief €225
Ruimte onder de 20 vierkante meter is het starttarief €475
Ruimte boven de 20 vierkante meter is het starttarief €550


Wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Mail ons dan op info@pier31.nl

.